Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cégeknek B2B

Tisztelt cégvezető, ügyintéző!

Ajánlom figyelmébe a cégünket, amely már több mint 25 éve foglalkozik órák értékesítésével és szervízelésével. Lehetőség van egyedi órák, ékszerek, serlegek és ajándéktárgyak elkészítésére rendelésére.

Garanciával vállaljuk cégek, társaságok, hivatalok, egyesületek, logójának gravírozását, illetve tamponnyomásos elkészítését. Bármilyen emblémát, feliratot el tudunk helyezni az órák számlapján, hátlapján vagy csatján, illetve az erre tervezett helyeken.

A megrendeléseket a darabszám függvényében, viszonylag rövid határidő alatt tudjuk teljesíteni. Megkeresés esetén egyedi, személyre szabott ajánlatot és látványtervet készítünk, kérésre a mintadarabokat kiszállítjuk, és ha kívánják, akár egy rövid bemutatót tartunk róluk.

További lehetőség van akár csak arra is, hogy futárunkkal kiszállítjuk a mintákat megtekintésre, majd visszaszállítjuk. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az élőben bemutatott és megtekinthető-megfogható termékekkel könnyebb a döntés hozatal. Természetesen az élő bemutató, vagy a minta kiszállítása teljesen kötelezettség és díjmentes, beleértve a gravírozásról készített látványterv is, amely szintén segít a döntésben.

Reméljük felkeltettük érdeklődését!

Kérje ajánlatunkat, a janos.banfai@gmail.com email címen, vagy a +36/20-962-3491-es telefonon.

Tisztelettel:

Bánfai János
ügyvezető

Referenciáink:

Árukereső.hu Árukereső.hu